Повече обем в косата

Придайте повече обем и гъвкавост през целия ден на фината коса, без да се лишава косъма от необходимите му хранителни вещества.

Често през есента и зимата, поради повишената влажност на въздуха косата ни прилепва към темето и изглежда тънка и без обем. На помощ се притичат продуктите, които визуално увеличават обема на прическата ни, а косъма изглежда по-здрав и силен.

Предлагаме ви достъпни козметични продукта за обем на косата, които ще повдигнат самочувствието ви този сезон. Те са подходящи не само за тънки коси, а и за всяка дама, желаеща по обемна прическа.

Лесен начин е докато спите, също може да помогнете на косата да стане по-обемна. Например, като усучете косата на хлабав балетен кок, или ако я навиете с ролки – така печелите и бонус къдрици.

Другият вариант е да се наведете с главата надолу и да съберете косата на висока конска опашка. Важно е обаче да не стягате ластика, а да до оставите по-хлабав, за да не стресирате косъма. На сутринта, като отпуснете косата, ще имате повече обем в корените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *