Масаж на лицето

Остаряването на кожата е последователност от процеси, които се случват с течение на годините.И ако все още не сме открили еликсирът за вечен живот, поне сме открили как кожата остарява и какво можем да направим, за да забавим този процес.Една от основните причини за появата на бръчки, е липата на хидратация и подхранващи вещества.

Те „изчезват“ от кожата не само с възрастта, но и заради начина на живот – неправилно хранене, прекалено гореща вода, прекалено много козметика, пушене, липса на сън, замърсяване на околната среда.

За да неутрализирате ефекта на тези фактори и за да сте спокойни, че сте направили най-доброто за лицето си, можете да добавите към подходящата козметика за вашата кожа и един много приятен, подмладяващ масаж на лицето.С негова помощ съставките от кремовете и маслата за лице ще проникнат по-добре в кожата, ще подобрите кръвообращението на кожата си и така ще я снабдите с повече хранителни вещества, които се надяваме, че сте си набавили с правилен хранителен режим.

Масажът можете да правите сутрин или вечер, на почистено лице и с подходящ подхранващ крем или масла.

– Превърнете целия „процес“ по почистване на лицето и нанасянето на крем в малък отпочиващ спа-ритуал, вашите 10 минути спокойствие.
– Пуснете си приятна музика, усмихнете се на образа в огледалото и се заемете бавно (наблягаме на бавно, защото често имаме навик да търкаме яростно лицето си) към махането на грима, почистването на кожата и подмладяващия масаж.
– Най-добре отделете си 20-40 лева и посетете Студио за красота където освен ,че ще получите професионална грижа за лицето си и ще се отпуснете и починете ,забравяйки за проблемите си поне за малко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *