Косата рано сутрин

Пълноценният сън е важен за всяка жена, която държи на красотата си и иска да изглежда добре отпочинала и тонизирана.

И събуждайки се сутрин, свежестта в лицето е факт, но за прическата ни това не е . Въртели сме се в съня си, разрошили сме косата си, тя се е сплескала, омазнила и изгубила формата си.Следва преса, сешоар и маша, които обаче не винаги успяват да коригират нанесените щети по косата, а утрото невинаги стига да измием и подсушим добре косата, особено ако времето навън е студено или влажно.

Разбира се, ние имаме решение за този проблем и ще ви дадем няколко ценни съвета, с които няма да бъдете само Спящата красавица, но и събудилата се такава.
– Правило номер едно е никога, ама никога, да не лягате с мокра коса. Ако го направим тя ще се сплеска и ще остане в неприятна форма, която няма да можете да фиксирате напълно до следващото измиване.
– Ако косата ви е дълга и подходяща за опашка, лягайте си като преди това я връзвате с ластик. Спането с вързана коса значително и осезаемо предпазва прическата до сутринта.
– Разбира се, избягвайте да стягате ластика прекалено, а опашката позиционирайте върху част от скалпа, където няма да имате дискомфорт по време на съня.
– Сухият шампоан е временно и полезно решение при липса на време. Вече множество марки предлагат богат асортимент от сухи шампоани за различни типове коса.
– Когато се събудите от сън и усетите, че прическата ви има нужда от свежест и обем, пръснете от флакона в корените на косата и разтрийте с върха на пръстите. Удивително е, но този нов акцент в козметиката наистина може да се окаже спасителен, когато нямаме време за измиване с вода и сушене след това.Но не забравяйте ,че вечерта като се приберете трябва да си измиете и подхраните косата.

Красивата жена има красива прическа. И знае как за малко време сутрин да изглежда зашеметяващо добре.

И все пак ако не се получава посетете фризьора си.Той ще оправи настроението ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *